Claymore 106

Na, ez is kijött végre! Már jobb volt mint az előző fejezet, bár még mindig nem az igazi.

claymore_spoiler

Végre sikerült elkanyarodnunk a Clare vs. Priscilla harctól, remélem még jó ideig nem is térünk vissza rá! Elég hülyén volt szerintem megoldva ez a fejezet, mert ilyen teljesen egyértelmű módon következett be ez a Miria-féle  cserbenhagyás, de igazság szerint tényleg nem lehetett volna másképp elképzelni. Engem speciel egyáltalán nem lepett meg a dolog. Sőt, már vártam hogy ez mikor következik majd be, mert egyébként elég passzív kari lenne enélkül Miria.

Azt nem értettem viszont, hogy mi értelme volt a régi Szervezettől kapott ruháját visszavennie. Gondolom erre majd később adnak magyarázatot.

Egyébként a végén amit Rubel mond, hogy nem azok a kis Alicia & Beth klónok a Szervezet ütőkártyája, nekem az az érzésem, hogy Rakira akar utalni. Mivel ugye Rakit a Szervezet elvitte, mikor az egyik “rúd” (amit a Luciela & Rafaela mutánstól kapott be) belefúródott a hátába. Mondjuk értelme ennek abból a szempontból lenne, hogy Raki speciel útálja az egész Szervezetet úgy ahogy van. Jó ezt sosem mondta ki, de végül is ha Clare-t szereti (vagy Priscillát, tökmindegy) akkor valszeg a Szervezetet útálja mivel ezekkel nem sok jót tett.

Másik lehetséges dolog, hogy az abyssal eatereket (hogy fogjuk mi ezt magyarítani?) tartja Rubel akkora ütőkártyának, bár ezt kétlem. Mivel ugye a Szervezetnek már nem sok embere van (ahogy erre Galatea is utalt). De az is lehet, előkapnak valami überbrutál “félkész” lolit, vagy valami eddig meg nem mutatott monsztát aztán ezzel el is van intézve a dolog.

Az szerintem tuti, hogy Miria bármilyen erős is, azért a Szervezetet egyedül nem fogja tudni legyűrni.

Meglátjuk, mi sül majd ki ebből. Jó volna már tudni Miatáékról is, mondjuk az biztos, hogy a következő fejezetben még mindig Miria lesz, sőt lehet még vagy 4-5 fejezetig is.

claymore_spoilervegeIgazából a mostani fejezetről nagyon sokat írni se lehet, úgyhogy ez most ilyen rövid poszt lett. Remélem a következő fejezet azért több kérdést vet majd fel, amiken jókat lehet filózni! 🙂

Reklámok

4 Responses to Claymore 106

 1. konzolcsi szerint:

  Hűű egy haverral vitatkoztunk ezen, hogy Galateának jót tesz a vakcsaj szerep vagy nem. Én speciel (szintén) amellett vagyok,
  hogy azért mikor volt szeme szebb volt, de az apáca ruha, szoknya rész szélén csípőig felszaggatva azért kárpótol 😀
  Mondjuk nálam Florával meg Miriával holtversenyben vannak a legszebb claymore szerepért…
  Azt is, hogy útáltam mikor Yagi kitalálta, hogy Miria felköti a haját! 🙂

 2. Miyako szerint:

  Azt biztos xD Az összes kedvenc anime karakterem vadállat, nem is tudom miért…nyehheheh xD De Ophelia tényleg jó arc volt. “Nincs egy kis kajád? Mondjuk egy kevés belső szerv?” (L)

  Ó tényleg, nem is néztem a jelképet a ruhán, lehet akkor hogy Galateáé volt. Amúgy Galatea volt a legszebb claymore szerintem (bár az hogy nincs szeme egy kicsit levon a megjelenéséből, de azért így is szép)

 3. konzolcsi szerint:

  Lehet, hogy elvitte Galateáét. Egyébként jogos 😀
  Látom te ezeket a vadállat karaktereket szereted.

  Így visszaolvasva ugye mikor fordítottam, teljesen úgy éreztem, Ophelia is csak egy elveszett gyerek.

 4. Miyako szerint:

  Én először arra gondoltam, hogy csak azért vette vissza a ruháját, mert ezzel az olvasót pár oldal ereéig meg lehet téveszteni mert ugye arra gondol, hogy Miria visszaszegődik a szervezethez. Viszont én azt nem értettem, hogy az egyenruhája több mint 7 évvel ezelőtt volt rajta utoljára, és az északi háború alatt rendesen tönkre is ment. akkor most honnan teremtett elő egyet frissen? :d

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: